O Hotelu Laktasi

Hotel Laktaši je smješten nedaleko od aerodroma u samom centru Laktaša. Za sve gurmane u sklopu hotela se nalazi restoran sa vrhunskim specijalitetima, a za sve ljubitelje vina smo pripremili Vinski bar sa vašim omiljenim vinima. Ukoliko tražite mjesto za potpuni odmor od svakodnevnice, posjetite naše Lux apartmane i uživajte u svim njihovim pogodnostima.

ezgif.com-gif-maker - 2022-09-11T164406.180

O nama

Svim srcem smo posvećeni pružanju savršenih usluga našim gostima u svakom trenutku boravka. Naša pažnja ka detaljima i savršena usluga znače da ćete Vaš boravak da provedete u uživanju i ugodnoj atmosferi. U Hotelu Laktaši smo svi lično odgovorni za stvaranje bogatih i značajnih iskustava za naše goste. Zbog svoje blizine aerodromu Hotel Laktaši je pogodna za bilo koju vrstu odmora i putovanja . Opremljenost hotela Lux apartmanima, Vinskim barom i Restoranom pruža izuzetan ugođaj i nezaboravan odmor.

Nase osoblje

Naše osoblje čini grupa visoko obučenih uposlenika, kolega i prijatelja s puno energije i puni života, jer ugostiteljstvo je posao koji možete raditi najbolje samo ako ga stvarno volite, a mi ga volimo! Bit ćemo Vaša referentna tačka tokom vašeg boravka i zapamtite da smo ovdje s jedinom svrhom a to je učiniti Vaš boravak ugodnim i opuštajućim.

ezgif.com-gif-maker - 2022-09-11T172942.812
Rectangle 6 (2)

Nas cilj

Cilj našeg hotela je ponuditi izuzetne mogućnosti smještaja i usluge svim svojim posjetiteljima. Fokus našeg hotela je na individualnim poslovnim putovanjima kao i putovanjima koji stavljaju fokus odmor. Stavljamo snažan naglasak na dobre standarde u sektoru hrane i pića te hotelijerstva. Naša dugoročna vizija je biti hotel po izboru naših gostiju, a svjesni smo da se to ne može postići bez osoblja koje je dobro obučeno, motivirano i entuzijastično.