Usluge

Restoran

Posjetite restoran Hotela Laktaši, koji uz pomoć obučenih šefova kuhinje spremaju jela, kako po tradicionalnim, tako i po modernim recepturama.Uživajte u bogatoj ponudi jela, ugodnom okruženju i modernom dizajnu koji se prilagođava svakoj prilici.

Lux apartmani

Za savršen odmor od svakodevnih obaveza nudimo Vam usluge koje će Vaše tijelo dovesti u savršenu ravnotežu između duha i tijela. Pored idealnog okruženja koje obezbjeđuje regeneraciju Vašeg organizma, nudimo mjesto kako za odmor i opuštanje tako i za kvalitetno provođenje vremena sa prijateljima i porodicom. Uposlenici Hotela Laktaši su uvijek prilagođeni Vašim ličnim potrebama uz osjećaj potpune ugodnost. U sadržaj Lux apartmana centra Hotela Laktaši spadaju sauna i jakuzzi.

Vinski bar

Ako želite da pronađete nešto što niko drugi ne zna, to skriveno blago tišine za ljude koji znaju – dorodošli u Vinski bar Hotela Laktaši. Naš Vinski bar je savršeno mjesto za opuštanje u toploj, savremenoj lounge atmosferi. Vodimo Vas sa zadovoljstvom do Vašeg odabranog vina, ali ste jednako dobrodošli za brzu večeru ili elegantan koktel. Unapredite svoje vinsko iskustvo uz pomoć naše obimne kolekcije vina uključujući Vaše omiljene kulturne klasike. Uživajte u vrhunskoj atmosferi sa finim vinom i dobrim ljudima.